Opnieuw Beginnen in 2024 – De kop is eraf met Daddy Q!

Het is 2024, en we staan aan het begin van iets nieuws. Dit is de eerste vlog van 2024, waar ik, Quaito Dasburg, jullie meeneem op een inspirerende reis van opnieuw beginnen. THIS IS DADDY Q!

Als alleenstaande vader uit Amsterdam heb ik door de jaren heen veel geleerd over het leven, opvoeden en de kunst van het opnieuw beginnen. Ik wil deze ervaringen en inzichten met jullie delen in mijn maandelijkse vlogs op ons kanaal.

In januari richten we ons op ‘het zeldzame en magische moment’ van opnieuw beginnen en in het diepe springen. Deze periode van het jaar staat symbool voor nieuwe kansen en frisse starts. Het gaat over het grijpen van die unieke kans om je leven een nieuwe richting te geven, of het nu gaat om grote levensveranderingen of kleine aanpassingen in je dagelijkse routine.

In mijn vlogs zullen jullie verhalen horen over persoonlijke groei, het overwinnen van uitdagingen en hoe belangrijk het is om veranderingen te omarmen. We bespreken strategieën om realistische doelen te stellen en hoe je stap voor stap werkt aan een betere toekomst.

Opnieuw beginnen kan zowel spannend als intimiderend zijn, maar het is ook een kans om te leren en te groeien. Samen zullen we deze reis aangaan, het onbekende tegemoet en onszelf herontdekken. 2024 is het jaar van nieuwe mogelijkheden, dus laten we die samen verkennen. Dus schakel in, laat je inspireren, en doe mee met onze 1ouderpunt community.

Over Daddy Q – Maak kennis met Quaito Dasburg, een alleenstaande vader van 3 kinderen uit Amsterdam, die maandelijks vlogt voor het 1ouderpunt kanaal. Mis de afleveringen niet en abonneer je op ons 1ouderpunt YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van Daddy Q en nog veel meer!

Delen

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Actueel

Op de hoogte blijven

Ontvang tips en inspiratie rondom alleenstaand ouderschap in je inbox!

Geen spam, maar gewoon een leuke nieuwsbrief.

Onderwerpen van gesprek

1ouderpunt

Nog meer lezen

De nieuwe alleenstaande ouder – Daddy Q!

Als alleenstaande vader uit Amsterdam heb ik door de jaren heen veel geleerd over het leven, opvoeden en de kunst van het opnieuw beginnen. Ik wil deze ervaringen en inzichten met jullie delen in mijn maandelijkse vlogs op ons kanaal. Over Daddy Q – Maak kennis met Quaito Dasburg, een

Lees verder