WAAROM DONEREN?​

Het 1ouderpunt zet zich in voor alleenstaande ouders en is afhankelijk van subsidies, fondsen en giften. Met jouw gift kunnen we ons werk voortzetten en onze maatschappelijke doelen behalen. Draag je ons een warm hart toe? Word dan donateur of steun ons als zakelijk partner.

Doe een donatie

Door te doneren aan het 1ouderpunt help je mee de positie van alleenstaande ouders te versterken. Je kunt al vanaf € 5,- doneren of zelf een bedrag kiezen.

ValutaBedrag

Hoe kan je doneren?

Je kunt op verschillende manieren helpen:

Maandelijks doneren
Eenmalig doneren
Handmatige overschrijving
Doneren vanuit het buitenland
Schenken en nalaten
Steunen als bijv. Rotary Club of anders maatschappelijk betrokken organisatie
Tijd doneren
Zakelijk partner worden

Maandelijks doneren

Wil je ons structureel helpen? Doe dan een maandelijkse donatie via het donatieformulier hiernaast. Iedere 4 weken schrijven we het gekozen bedrag af van je rekeningnummer.

Eenmalig doneren

Alle eenmalig donaties helpen ook. We zijn er je zeer dankbaar voor.

Handmatige overschrijving

Geen iDeal? Schrijf het bedrag dan handmatig over aan de ING bank via IBAN: NL92 INGB 0006 1811 44 t.n.v. Stichting Dona Daria.

Doneren vanuit het buitenland

Als je doneert vanuit het buitenland maak je gebruik van: IBAN: NL92 INGB 0006 1811 44 of BIC = INGBNL2A t.n.v. Stichting Dona Daria.

Schenken en nalaten

Je kunt ons werk steunen via een nalatenschap of schenking. Dit kun je vast laten leggen bij de notaris.

Steunen als bijv. Rotary Club of maatschappelijk betrokken organisatie?

Zet je je in voor een goed doel? Denk dan ook aan 1ouderpunt.

We denken graag mee! Mail hiervoor naar info@1ouderpunt.nl t.a.v. ‘Donatie actie’.

Tijd doneren

Kun je geen donatie doen, maar wil je wel helpen? Dat kan als..

  • Vrijwilliger
  • Ervaringsdeskundige
  • Stagiair
  • Verbinder

Doneer met je bedrijf

Waardeer je ons initiatief en wil je ons eenmalig als bedrijf ondersteunen? Dan kun je een donatie doen. Wij en alle alleenstaande ouders zouden je daarvoor zeer dankbaar zijn. In dat geval kun je contact opnemen met onze afdeling relaties via info@1ouderpunt.nl.

Ook als ondernemersvereniging, rotaryclub of ander samenwerkingsverband kun je een donatie doen. Als je interesse hebt in een presentatie of inleiding, informeer dan naar de mogelijkheden.

Donaties vanaf € 10.000

We waarderen je interesse in ons initiatief en zijn dankbaar voor je mogelijke ondersteuning. Als je ons eenmalig wilt steunen, kun je dat zeker doen door een donatie te maken. Dit kan als bedrijf, maar ook als ondernemersvereniging, rotaryclub of ander samenwerkingsverband. Als je overweegt om een donatie te doen, komen we graag een presentatie of inleiding geven om je meer te informeren over ons werk en de mogelijkheden.

Daarnaast bieden we je ook de kans om gezinnen in armoede te versterken of te investeren in een van onze projecten. Je sponsoring van €10.000,- stelt ons in staat om samen een positieve impact te maken op hun leven. Als blijk van waardering voor je bijdrage, bieden we je het volgende:

  • Vermelding van je bedrijf of organisatie met een kort bedrijfsprofiel en link op onze bedrijvenpagina.
  • De mogelijkheid om direct betrokken te zijn bij het helpen van gezinnen in armoede door het aanbieden van cursussen en trainingen.
  • Samen met ons activiteiten organiseren die gericht zijn op het vergroten van bewustzijn en het mobiliseren van steun voor gezinnen in armoede, waarmee je je maatschappelijke verantwoordelijkheid kunt tonen.

 

Met je steun kunnen we ons platform verder ontwikkelen en nog meer waardevolle activiteiten en ondersteuning bieden aan alleenstaande ouders. Samen kunnen we een verschil maken in het leven van deze gezinnen en hen helpen een sterke en ondersteunende omgeving op te bouwen.

Of steun een 1ouderpunt project

Met een sponsoring vanaf €10.000,- ondersteunen we 16 alleenstaande ouders om economische zelfstandigheid te bereiken. We bieden hen training, begeleiding en kansen om hun vaardigheden te ontwikkelen en een stabiel inkomen te genereren. Ons doel is om gezinnen in armoede te empoweren, zodat ze actief kunnen deelnemen aan de samenleving en hun potentieel kunnen benutten.

Steun een specifiek traject

Je kunt ervoor kiezen om een specifiek traject voor kinderen in armoede te steunen. Zo bied je hen de mogelijkheid om hun welzijn en toekomst positief te beïnvloeden. Je steun maakt een wereld van verschil voor gezinnen die het hard nodig hebben. Samen kunnen we de vicieuze cirkel van armoede doorbreken en een betere toekomst creëren voor deze ouders en hun kinderen.

Sponsor worden?

We hopen dat je na het lezen van deze informatie enthousiast bent om samen te werken met het 1ouderpunt. Als je de mogelijkheden voor ondersteuning wilt verkennen, kun je een afspraak met ons maken. Door samen te werken kunnen we onze maatschappelijke impact vergroten en de kansen verkleinen dat alleenstaande ouders en kinderen opgroeien in armoede.

Neem contact op

Mocht je geïnteresseerd zijn in het doen van een donatie of verdere samenwerking, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op via info@1ouderpunt.nl.

ANBI-status

Het 1ouderpunt is een stichting met een ANBI-status. Dit betekent dat u een gift aan onze organisatie mag aftrekken van de inkomstenbelasting.

Meer informatie hierover vindt u op de website van de belastingdienst.

Wij hoeven op onze beurt geen belasting te betalen over uw donatie. Dit komt hiermee dus helemaal ten goede aan onze activiteiten.

Vind ik leuk:

Vind-ik-leuk Laden...