De kracht van herhaling. Daddy Q deelt zijn ervaringen als alleenstaande vader

In december praat Quaito veel over ‘de kracht van herhaling’. Herhaling helpt hem om goede gewoontes te houden en na te denken over hoe hij groeit en verandert. Quaito vindt herhaling fijn en het helpt hem om goed te blijven doen.

This is Daddy Q! Maak kennis met Quaito Dasburg, een alleenstaande vader uit Amsterdam, die maandelijks vlogt voor het 1ouderpunt YouTube kanaal. Iedere maand deelt hij zijn inzichten, ervaringen en tips rondom het alleenstaand ouderschap. Volg zijn vlogs via ons kanaal!

Over Daddy Q – Maak kennis met Quaito Dasburg, een alleenstaande vader van 3 kinderen uit Amsterdam, die maandelijks vlogt voor het 1ouderpunt kanaal. Mis de afleveringen niet en abonneer je op ons 1ouderpunt YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van Daddy Q en nog veel meer!

Delen

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Actueel

Op de hoogte blijven

Ontvang tips en inspiratie rondom alleenstaand ouderschap in je inbox!

Geen spam, maar gewoon een leuke nieuwsbrief.

Onderwerpen van gesprek

1ouderpunt

Nog meer lezen

De nieuwe alleenstaande ouder – Daddy Q!

Als alleenstaande vader uit Amsterdam heb ik door de jaren heen veel geleerd over het leven, opvoeden en de kunst van het opnieuw beginnen. Ik wil deze ervaringen en inzichten met jullie delen in mijn maandelijkse vlogs op ons kanaal. Over Daddy Q – Maak kennis met Quaito Dasburg, een

Lees verder