De kracht van herhaling. Daddy Q deelt zijn ervaringen als alleenstaande vader

In december praat Quaito veel over ‘de kracht van herhaling’. Herhaling helpt hem om goede gewoontes te houden en na te denken over hoe hij groeit en verandert. Quaito vindt herhaling fijn en het helpt hem om goed te blijven doen.

This is Daddy Q! Maak kennis met Quaito Dasburg, een alleenstaande vader uit Amsterdam, die maandelijks vlogt voor het 1ouderpunt YouTube kanaal. Iedere maand deelt hij zijn inzichten, ervaringen en tips rondom het alleenstaand ouderschap. Volg zijn vlogs via ons kanaal!

Over Daddy Q – Maak kennis met Quaito Dasburg, een alleenstaande vader van 3 kinderen uit Amsterdam, die maandelijks vlogt voor het 1ouderpunt kanaal. Mis de afleveringen niet en abonneer je op ons 1ouderpunt YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van Daddy Q en nog veel meer!

Delen

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Actueel

Op de hoogte blijven

Ontvang tips en inspiratie rondom alleenstaand ouderschap in je inbox!

Geen spam, maar gewoon een leuke nieuwsbrief.

Onderwerpen van gesprek

1ouderpunt

Nog meer lezen

Tips van Afra: Licht in de duisternis, versla de winterdip!

Door: Afra Accord De wintermaanden brengen een sluier van duisternis over onze dagen. De straten worden vroeg donker, en het lijkt alsof iedereen haast heeft om thuis te komen. Gesprekken in het donker? Terrasjes? Die zijn in de winter vervangen door overvolle cafés en restaurants. Het is een tijd waarin

Lees verder

Column: Vrouwelijkheid en moederschap: een balans tussen levensfases.

Door: Barbara Nanninga & Marusjka Sistermans. Als vrouwen doorlopen we in de loop van ons leven talloze fases, en sommige daarvan zijn behoorlijk complex. Neem alleen al de maandelijkse cyclus, met termen als PMS, menorragie, anovulatie, hypomenorroe, spotting, enzovoort. Al deze termen hebben te maken met hormoonschommelingen en de delicate

Lees verder