Maak deel uit van de 1ouderpunt Community – Samen sterker!

Eind 2023 lanceert de 1ouderpunt Community, speciaal voor alleenstaande ouders. Als alleenstaande ouder je dagelijks voor mooie en soms vervelende uitdagingen. Vaak voelt het alsof je er alleen voor staat. Maar goed nieuws, de 1ouderpunt Community komt eraan! Als eerste in Nederland introduceren we een gratis en toegankelijk online netwerk, speciaal ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften, vragen en wensen van alleenstaande ouders.

Wat is de 1ouderpunt Community?

Het 1ouderpunt is een online netwerk voor alleenstaande vaders, moeders en opvoeders, en het biedt een schat aan hulp, advies en erkenning aan eenoudergezinnen. Ons platform staat klaar om eenoudergezinnen te ondersteunen bij diverse onderwerpen, zoals juridische kwesties, financiële vraagstukken, omgang met ex-partners, het aangaan van nieuwe relaties en opvoedingsvragen.

In onze community vind je niet alleen antwoorden van andere ouders, maar ook van professionals. Het 1ouderpunt werkt samen met een netwerk van deskundige adviseurs, waarvan velen zelf alleenstaande ouders zijn. Het delen van ervaringen leidt tot erkenning en biedt antwoorden op vragen waarmee eenoudergezinnen te maken kunnen krijgen.

Wat bieden wij voor jou?

We hebben de 1ouderpunt Community opgericht omdat we het van cruciaal belang achten dat alleenstaande ouders een ontmoetingsplek en uitgebreide informatievoorziening hebben, zowel online als offline.

Op onze 1ouderpunt Community vind je:

  • Een online forum
  • Diverse groepen
  • De mogelijkheid om contact te leggen met andere alleenstaande ouders
  • Een agenda vol met activiteiten

Lid worden?

Eind 2023 lanceren we ons online platform. En het beste nieuws? Lid worden is volledig kosteloos! Op onze community kun je de veelgestelde vragen en antwoorden (FAQ) raadplegen, chatten met ervaringsdeskundigen en andere ouders. Wil je als eerste op de hoogte zijn van de lancering? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief en mis niets. Samen staan we sterker. Word lid van de 1ouderpunt Community en maak deel uit van onze groeiende gemeenschap. Samen kunnen we meer bereiken!

Delen

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Actueel

Op de hoogte blijven

Ontvang tips en inspiratie rondom alleenstaand ouderschap in je inbox!

Geen spam, maar gewoon een leuke nieuwsbrief.

Onderwerpen van gesprek

1ouderpunt

Nog meer lezen

Kom naar het 1ouderpunt Spreekuur in Amsterdam

Krijg antwoord op je vragen tijdens onze Spreekuren! Heb je vragen over je rechten en plichten, financiële zaken, de omgang met je ex-partner, een nieuwe relatie, of over de opvoeding als alleenstaande ouder? Wij staan voor je klaar! Elke dag staat 1ouderpunt paraat om alleenstaande ouders te ondersteunen, te verbinden,

Lees verder

Maak deel uit van de 1ouderpunt Community – Samen sterker!

Eind 2023 lanceert de 1ouderpunt Community, speciaal voor alleenstaande ouders. Als alleenstaande ouder je dagelijks voor mooie en soms vervelende uitdagingen. Vaak voelt het alsof je er alleen voor staat. Maar goed nieuws, de 1ouderpunt Community komt eraan! Als eerste in Nederland introduceren we een gratis en toegankelijk online netwerk,

Lees verder

Het verhaal van: Salma moest opeens alleen verder.

Door: Afra Accord “Mijn man overleed overleed heel plots, we waren 13 jaar getrouwd.” Salma werd weduwe en daarmee alleenstaande ouder van 3 kinderen, van 9, 14 en 16 jaar oud. “Een stom woord, weduwe,” vindt ze. Na een geweldig huwelijk stond ze er ineens helemaal alleen voor en moest

Lees verder