Balans in huis, is rust in huis! Daddy Q deelt zijn ervaringen als alleenstaande vader

This is Daddy Q! Maak kennis met Quaito Dasburg, een alleenstaande vader uit Amsterdam, die maandelijks vlogt voor het 1ouderpunt YouTube kanaal. Iedere maand deelt hij zijn inzichten, ervaringen en tips rondom het alleenstaand ouderschap. Volg zijn vlogs via ons kanaal!

In deze koude novembermaand staat het thema ‘Balans’ centraal in Quaito’s leven. Ontdek hoe hij de dagelijkse uitdagingen van het alleenstaande vaderschap aangaat en toch zijn evenwicht weet te bewaren. Quaito deelt persoonlijke ervaringen, inzichten en waardevolle tips om een gezonde balans te vinden tussen werk, gezin en persoonlijke groei.

Over Daddy Q – Maak kennis met Quaito Dasburg, een alleenstaande vader van 3 kinderen uit Amsterdam, die maandelijks vlogt voor het 1ouderpunt kanaal. Mis de afleveringen niet en abonneer je op ons 1ouderpunt YouTube kanaal om op de hoogte te blijven van Daddy Q en nog veel meer!

Delen

Facebook
WhatsApp
LinkedIn
Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Volg ons

Actueel

Op de hoogte blijven

Ontvang tips en inspiratie rondom alleenstaand ouderschap in je inbox!

Geen spam, maar gewoon een leuke nieuwsbrief.

Onderwerpen van gesprek

1ouderpunt

Nog meer lezen

De nieuwe alleenstaande ouder – Daddy Q!

Als alleenstaande vader uit Amsterdam heb ik door de jaren heen veel geleerd over het leven, opvoeden en de kunst van het opnieuw beginnen. Ik wil deze ervaringen en inzichten met jullie delen in mijn maandelijkse vlogs op ons kanaal. Over Daddy Q – Maak kennis met Quaito Dasburg, een

Lees verder